091040002440, Түркістан облысы денсаулық сақтау басқармасының "Ордабасы аудандық орталық ауруханасы" шаруашылық жүргізу құқығындағы мемлекеттік коммуналдық кәсіпорын
Аскорбин қышқылы
Аскорбин қышқылы, сондай-ақ С дәрумені ретінде белгілі, тамақ өнеркәсібінде танымал қоспа болып табылады. Ол тағамның сапасы мен қауіпсіздігін жақсартуды қоса алғанда, әртүрлі мақсаттарда қолданылады.
Аскорбин қышқылының тамақ өнеркәсібінде негізгі қолдануларының бірі оның антиоксиданттық әсері болып табылады. Бұл тағамның тотығуына жол бермейді, бұл олардың жарамдылық мерзімін ұзартуға көмектеседі. Мысалы, аскорбин қышқылы ет өнімдеріне олардың тотығуын болдырмау және олардың балғындығы мен түсін сақтау үшін қосылады.
091040002440, Түркістан облысы денсаулық сақтау басқармасының "Ордабасы аудандық орталық ауруханасы" шаруашылық жүргізу құқығындағы мемлекеттік коммуналдық кәсіпорын
3,8 натрий цитраты бар СОЭ анықтауға арналған вакуумдық түтік%
Көлемі 1 мл-ден 9 мл-ге дейінгі веноздық қанды, қан плазмасын, қан сарысуын алуға және сақтауға арналған avatube бір реттік стерильді вакуумдық түтіктер
091040002440, Түркістан облысы денсаулық сақтау басқармасының "Ордабасы аудандық орталық ауруханасы" шаруашылық жүргізу құқығындағы мемлекеттік коммуналдық кәсіпорын
Литий гепарині бар плазма алу үшін вакуумдық түтік
Веноздық қанды, қан плазмасын, қан сарысуын алуға және сақтауға арналған бір рет қолданылатын avatube стерильді вакуумдық түтіктері, көлемі 1 мл-ден 9 мл-ге дейін (плазма алу үшін литий гепаринімен)